tisdag 10 mars 2009

Nu är det dax....

Hej på er, det var ett tag sen . Jag har ju inte uppdaterat på nästan två månader, men jag har inte varit helt sysslolös :). Har haft en beställning på bröllopsinbjudningar, så det har tagit lite tid, sen har jag gjort några andra beställningskort. I helgen var jag ju dessutom på mässa. Jättekul att träffa lite kända ansikten och att handla!!! Tyvärr fotade jag inte det jag handlade, men det blev det vanliga; blommor, papper stämplar och lite annat smått och gott. Kul var det ialla fall. På söndag skall jag ut och resa . Andra åker till Thailand och jag åker till Falköping :). Skämt åsido, jag skall på rehabiliteringsvistelse i 3!! veckor. Hoppas på en skön och givande vistelse. Jag har tänkt ta med mej lite uppstämplade motiv för att måla lite, det kan vara lite lagom. Får se om det blir något gjort :).
Nu skall ni få se några av korten jag gjort, inbjudningskorten får ni se en annan gång.


Stämpeln har jag ju använt förrut :), Magnolia. Pappret kommer jag faktiskt inte ihåg.
Sen har jag gjort ett beställningskort till en 50-åring. Där skulle stå en del namn så jag gjorde en annorlunda vikning för att få plats med allt.


Känner ni igen stämpeln :)?


Hoppas ni förstår hur det hänger ihop. Vid hjärtbården, som är en borderstans från Fiskars, är det en ficka för presentkortet hon fick. Namnen är utskrivna på datorn på vellum. Grattis stämpeln är Inkido.
Oj, det blev visst en del bilder, hoppas ni inte blev alltför uttröttade.
Nu får ni ha det riktigt bra. Jag hoppas det finns en dator jag kan använda nån gång under vistelsen annars får jag nog noja om jag inte kan gå in och kika på allt fint ni gör.
Må så gott
Kram/Lena


4 kommentarer:

Jennie {Deleelsia} sa...

Gu vilka fina kort du gjort Lena.
Så fint färglagt och allt matchar så fint. Underbara!

zizzi sa...

Håller med Jennie; underbara kort!
Ta nu hand om dig och njut!
Kram

lenislenis sa...

Jättefina kort i underbara färger! Det andra kortet är ju heeelt outstanding!!!
Ha en bra tid i Falköping!

Anonym sa...

Grattiskortet till 50-åringen var fullkomligt underbart! Lycka till nu och ha det så skönt i Falköping! //HB