söndag 4 januari 2009

Äntligen!

Hej på er! Om det nu är någon som fortfarande kikar in här :). God fortsättning på det nya året förresten. Hoppas ni har haft en skön jul-och nyårshelg. Det var ju ett tag sedan, jag har haft lite annat att göra kan man säga, jag blev lite stressad innan jul och har väl inte kommit i kapp förrän nu. Pysslat har jag inte heller gjort sista veckorna så det jag skall visa är gjort några veckor innan jul (men det är inga julkort).
Stämpeln här är från Magnolia och papper från Maja Design.Denna stämpeln är också från Magnolia, men pappret kommer jag inte ihåg. Här har jag även använt en kantstans från Fiskars, tycker den är så fin, det lilla hjärtat vid stämpeln är "skräp" från stansen. Texten är utskriven från datorn.
Detta är det sista jag har gjort, får se om jag kan komma igång igen snart. Städade lite bland pysselsakerna igår, så kanske, kanske.......
Jag har också tänkt att försöka fixa till lite här på bloggen, det fattas en del tycker jag, men jag får fundera lite först hur jag vill ha det. Jag är ju fortfarande nybörjare här känner jag :).

Må nu så gott så hoppas jag att det inte dröjer lika länge tills nästa gång.

Kram på er

2 kommentarer:

lenislenis sa...

Jättesöta kort! Du är så duktig på att färglägga, görsnyggt!
Gillar framför allt det första kortet. Tycker det var fint med de tre blommorna till höger på kortet, de lyfter upp allt på ngt vis ;-)

SusanneSj sa...

Vilka fantastiskt ljuvliga kort.

Tack för din omtanke.

kram